© Baykuş Haber

Kartalda tekel bayi içinde bıçaklı sopalı kavga: 4 yaralı

KARTAL’DA TEKEL BAYİ İÇERİSİNDE MEYDANA GELEN BIÇAKLI SOPALI KAVGADA 2 ŞAHIS BİR KİŞİYE SOPALARLA SALDIRDI. 13 YAŞINDAKİ SALDIRGAN İSE KARŞISINDAKİ KİŞİLERE BIÇAKLA SALDIRDI. TOPLAMDA 4 KİŞİNİN YARALANDIĞI BIÇAKLI SOPALI KAVGA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Kartal ilçesinde, bir tekel bayisinde yaşanan bıçaklı sopalı kavga anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.00 sularında meydana geldi. İddiaya göre, sokakta başlayan ve tekel bayisine taşınan bir tartışma sonucu T.T. (13), Muhammed A. (18) adlı bir kişiyi bıçaklayarak yaraladı. Bu olayın ardından Muhammed A.'nın yakınları Bülent A. (22) ve Yasin A. (28) tekel bayisine geldi.

T.T. karşısındaki kişilere bıçakla saldırırken, diğer şahıslar da T.T.'ye sopalarla saldırdı. Kavga sırasında Muhammed A. göğüs üstünden, Bülent A. sol göğüs üstünden, Yasin A. sağ kol ve sağ bacak kısımlarından bıçaklandı. T.T. de aldığı sopa darbeleriyle yaralandı. T.T.'nin dükkandan kaçmasının ardından polis ekipleri olay yerine geldi ve T.T.'yi yakaladı. Yaralı T.T. hastaneye kaldırılırken, diğer yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldü. Muhammed A.'nın hayati tehlikesinin olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi.

Olayla ilgili olarak Bülent A.'nın taksirle yaralama, Yasin A.'nın 2 adet kasten yaralama, taksirle yaralama, Muhammed A.'nın kapkaç, T.T.'nin (suça sürüklenen çocuk) kasten yaralama, motosiklet hırsızlığı, yağma suçlarında kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sokakta yaşanan kavganın ardından bir kişinin tekel bayisine girdiği, içeride ise 2 kişinin bir kişiyi sopalarla dövdüğü, diğer kişinin ise bıçakla saldırdığı görülüyor. Kavga sonucu 4 kişinin yaralandığı olay, güvenlik kameralarına an be an yansımış durumda.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER