© Baykuş Haber

Kartalda yerde yatan köpeği otomobiliyle ezerek telef etti

KARTAL’DA SİTE OTOPARKINDAN ÇIKAN SÜRÜCÜ YERDE YATAN KÖPEĞİ OTOMOBİLİ İLE EZDİ. EZİLEN KÖPEK TELEF OLURKEN, SÜRÜCÜ POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI. KÖPEĞİN EZİLDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Kartal ilçesinde, bir sürücünün site otoparkından çıkarken yerde yatan köpeği otomobiliyle ezdiği üzücü bir olay yaşandı. Bu trajik olay, 7 Haziran Çarşamba günü saat 08.00 sıralarında Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki bir sitede meydana geldi. İddialara göre, sitede yaşayan Nihat D. isimli sürücü, otoparktan çıkarken yerde yatan ve site sakinlerinin bakımını üstlendiği "Dursun" adlı köpeği fark etmedi ve köpeği ezdi. Nihat D., aracıyla manevra yaparak köpeği bir kez daha ezip olay yerinden uzaklaştı. Ne yazık ki, köpek aracın altında ezilerek hayatını kaybetti.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine polis ekipleri Nihat D.'yi gözaltına aldı. Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Soner Eker, "Köpeğimizin ismi Dursun'du. Yaklaşık 15 yıldır o sitede vatandaşlar tarafından bakımı yapılıyordu. Olay günü sitede yaşayan şahıs evinden çıkıyor, otoparktaki aracına biniyor. Artık nasıl fark etmediyse o kısmı biz de anlayamadık. Köpeğin üzerinden araçla geçiyor. Yaşanan konu gerçekten kötü bir durum. Yaşanan olay sonrası şahıs şikayet edildi. Şu an için savcılık olaya el koydu. Konu yargıya taşındı" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu üzücü olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, otoparkta hareket eden otomobil sürücüsünün yerde yatan köpeği fark etmeden üstünden geçtiği, köpeğin çırpınmalarına rağmen otomobili ile geri geldiği ve tekrar köpeğin üzerinden geçtiği görülüyor. Bu olay, hayvanseverlerin ve yerel yetkililerin dikkatini çekti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER