© Baykuş Haber

Kartepede bisikletseverleri mutlu eden hizmet

KARTEPE BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEDEKİ BELİRLENEN 10 NOKTAYA BİSİKLET BAKIM İSTASYONU KURULDU.

Kartepe Belediyesi, ilçede bisiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 10 yeni bisiklet bakım istasyonu kurdu. Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman'ın önderliğinde gerçekleşen bu proje, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü'nde hizmete açıldı. Bu bisiklet bakım istasyonları, temel bisiklet onarımları ve bakımları için gerekli tüm ekipmanları içeriyor.

Montajı tamamlanan bu istasyonlar, bisikletçilere çeşitli hizmetler sunuyor. İstasyonlar, tüm fren ve vites ayarlarının değiştirilmesinin yanı sıra 18 işlevli anahtar tamir ve bakım seti ile donatılmış durumda. Ayrıca özel bir hava pompası da bulunuyor ve bisikletlerin lastiklerini şişirmek için iki farklı uç seçeneği sunuyor.

Bisiklet askı kolları, bisikletlerin ayarlamalarını yapmak için kullanışlı bir özellik sunuyor. Başkan Mustafa Kocaman, bisiklet bakım istasyonlarını inceleyerek, "Yaz aylarına yaklaşırken, bisikletlerimizi hazırlamak için harika bir zaman. Bu bisiklet bakım istasyonları, bisiklet kullanıcılarına büyük kolaylık sağlayacak. Bisikletlerimizi çıkarıp doğaya çıkmadan önce mutlaka bu istasyonları ziyaret ederek gerekli kontrolleri yapalım" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER