© Baykuş Haber

Kartepenin iki sokağına 500 ton asfalt

KARTEPE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KOCAMAN, ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN BÖLGELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU. BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN İKİ SOKAĞA 500 TON ASFALT SERİMİ TAMAMLANDI.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, devam eden üstyapı çalışmalarını denetlemek için bölgede incelemelerde bulundu. Belediye ekipleri tarafından iki sokağa toplamda 500 ton asfalt serilmesinin tamamlandığını gördü.

Başkan Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yakından takip ederek ekiplerden bilgi aldı. Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Bağlantı Yolu ve Uzunçiftlik Mahallesi Çetin Sokak'taki asfalt serim işlemini inceledi.

Dumlupınar Mahallesi Şehit Turgut Çiçek Caddesi Bağlantı Yolu ve Uzunçiftlik Mahallesi Çetin Sokak'ta altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serimi işlemine başlandı. Şimdi ise bu iki sokağın çevre düzenlemesi ve kaldırım çalışmalarına geçildi.

Başkan Kocaman, belediye ekiplerine çalışmalarında başarılar dileyerek, "Ekiplerimiz altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hemen asfalt serimine geçiyor. Ekiplerimiz, 7/24 görevlerinin başında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belirlenen program çerçevesinde, üstyapı ve çevre düzenlemeleri de dahil olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her yatırım ilçemizin daha da güzel hale gelmesine katkı sağlıyor" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER