© Baykuş Haber

Kastamonu Üniversitesi akademisyenlerinin 4 projesi kabul edildi

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ, TÜBİTAK BİLİM İNSANI DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (BİDEB) TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN 2237-A BİLİMSEL EĞİTİM ETKİNLİKLERİ DESTEĞİ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETTİ.

Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri, TÜBİTAK tarafından yürütülen 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında başarılı projelere imza attı. Üniversitenin dört akademisyeni, bu prestijli programa kabul edilen projelerle desteklenme hakkı kazandı.

Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Emre Birinci tarafından yürütülen "Ormancılık ve Tabiat Turizmi İhtisas Odağında Bildiri ve Makalelerin Niteliğinin Artırılması" projesi, Orman Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Hakan Aydoğan'ın liderliğindeki "Ormancılık ve Orman Endüstrisi Alanında Veri Analizi Yöntemleri ve Uygulamaları" projesi, Tosya Meslek Yüksekokulu'ndan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Karamanoğlu tarafından yönetilen "Üniversite Öğrencileri için İhtisas Odağında TÜBİTAK 2209 Projelerinin Niteliğinin Arttırılması" projesi ve Orman Fakültesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Özkan Evcin tarafından yönetilen "İklim Değişikliği Temelinde Orman Ekosistemlerindeki Değişimleri Anlama Kursu" projesi, TÜBİTAK tarafından onaylanarak desteklenmeye layık görüldü.

Kastamonu Üniversitesi akademisyenleri, bu başarılı projelerle bilimsel alanda önemli katkılarda bulunacaklar. TÜBİTAK'ın desteklediği bu çalışmalar, üniversitenin bilimsel araştırmalardaki etkin rolünü bir kez daha vurguluyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER