© Baykuş Haber

Kastamonuda uyuşturucuya geçit verilmiyor

KASTAMONU’DA POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN ÇALIŞMALAR NETİCESİNDE, UYUŞTURUCU MADDE VE RUHSATSIZ SİLAHLA YAKALANAN 4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI.

Kastamonu'da polis ekiplerinin uyuşturucu madde ve ruhsatsız silahla ilgili yaptığı operasyon sonucunda, 4 kişi gözaltına alındı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 2 kişinin üst, araç ve ikametlerinde arama yapıldı. Bu aramada metamfetamin ve reçeteye tabii haplarla uyuşturucu madde alımında kullanılan cam düzenek ele geçirildi. Ayrıca, ruhsatsız bir av tüfeği ve 40 adet av tüfeği kartuşu da bulundu. Bu iki kişi gözaltına alındı.

Ayrıca, diğer iki kişinin üzeri ve aracında da arama yapıldı. Bu aramada 58 adet uyuşturucu hap, bir adet ruhsatsız tabanca ve 57 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Bu iki kişi de gözaltına alındı.

Operasyonla ilgili olarak adli işlemler başlatıldı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticaretine ve ruhsatsız silahların kullanımına karşı mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER