© Baykuş Haber

Kavak Gençlik Merkezinde yaz dönemi kayıtları başladı

GENÇLİK MERKEZİ KAVAKLILARI BEKLİYOR

Kavak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, yaz dönemi kayıtlarını başlattı ve öğrencileri yaz kurslarıyla buluşturacak. Kurs kayıtları 18 Haziran'a kadar devam edecek ve gençler, birçok farklı alanda ücretsiz eğitim alma fırsatına sahip olacak.

Kavak Gençlik Merkezi, gençlerin yaz tatillerini daha verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla çeşitli kurslar düzenleyecek. Kurslar arasında Kur'an-ı Kerim, İngilizce, resim, keman, piyano, ses, koro, duvar boyama ve çeşitli spor branşlarında eğitimler bulunacak. Kurslar, 8-29 yaş arasındaki gençlere ücretsiz olarak sunulacak.

Kavak Gençlik Merkezi Müdürü Deniz Konak, her hafta çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiğini belirtti ve 2022-2023 eğitim-öğretim yılında açılan kurslardan yüzlerce öğrencinin faydalandığını ifade etti. Müdür Konak, yaz döneminde düzenlenen kurslarla çocukların gelişimine katkı sağlamayı hedeflediklerini vurguladı.

Ayrıca Kavak Gençlik Merkezi'nde sportif etkinliklerin yanı sıra gezi, kamp, piknik, doğa yürüyüşleri, gönüllülük faaliyetleri ve kitap okuma halkaları gibi çeşitli etkinliklerin de gerçekleştirileceği bildirildi. Gençlik Merkezi, tüm Kavaklı hemşehrilerini ücretsiz kurslardan faydalanmaya ve etkinliklere katılmaya davet ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER