© Baykuş Haber

Kavak OSBye yatırımcı ilgisi: 25 fabrika daha kurulacak

KAVAK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SARICAOĞLU “KAVAK ÖYLE BİR NOKTAYA GELDİ Kİ BUGÜN GERÇEKTEN İŞÇİ ARIYORUZ. BUNU ARARKEN DE GERÇEKTEN AMELE FALAN ARAMIYORUZ. 3 -5 SENEYE KADAR KAVAK ÇOK BAŞKA YERLERE GELECEK” DEDİ.

Samsun'un Kavak İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek Kavak ilçesindeki çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Başkan Sarıcaoğlu, Kavak'ın Organize Sanayi Bölgesi'nde 40 fabrikanın faaliyet gösterdiğini ve 25 yatırımcının da dosyalarını vererek beklediğini söyledi. Ayrıca, nüfus artışının yaşandığı Kavak'ta işçi ihtiyacının olduğunu, altyapı ve üst yapı sorunlarının çözüldüğünü ve şehir içinde herhangi bir sorunun kalmadığını vurguladı.

Başkan Sarıcaoğlu, Kavak'ın geleceği hakkında umutlu konuşarak, "3-5 seneye kadar Kavak çok başka yerlere gelecek" dedi. Kavak ilçesinin büyümeye devam ettiğini ve sosyal alanlar, parklar, altyapı, üst yapı gibi konularda önemli yatırımların yapıldığını belirtti. Ayrıca, küçük sanayi sitesinin ihale aşamasında olduğunu ve ilçenin girişine 55 dükkanın inşa edileceğini açıkladı.

Ziyaret, Başkan Sarıcaoğlu'nun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır'a hediye takdimi ile sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER