© Baykuş Haber

Kavşakta otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ölümden döndü

MANAVGAT İLÇESİNDE KAVŞAKTA OTOMOBİLE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ OTOMOBİLİN ALTINA GİRMEKTEN ŞANS ESERİ KURTULURKEN,SÜRÜKLENİP REFÜJE ÇARPTI. YAALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILIRKEN KAZA ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Manavgat ilçesinde yaşanan kaza, adeta bir facianın eşiğinden dönüldüğü anları gözler önüne serdi. Yukarı Hisar Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana gelen olayda, Mustafa Kızılkaya'nın kullandığı 07 ADT 464 plakalı otomobil ile Batuhan Şarbay'ın yönetimindeki 07 AGF 148 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Bu çarpışma sonucu motosiklet, otomobilin önüne düştü ve sürüklenmeye başladı. Şans eseri, motosiklet sürücüsü otomobilin altına girmekten kurtulsa da refüje çarparak yaralandı.

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi ve gözler önüne serdi. Yaralı motosiklet sürücüsü, olay yerine çağrılan 112 sağlık ekibi tarafından müdahale edildikten sonra Manavgat Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bu tür kazalar, trafik güvenliği ve kurallarına uymanın önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Herkesin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması, benzer olayların önlenmesine yardımcı olabilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER