© Baykuş Haber

Kayapınarda yaz eğitim kampı başlıyor

DİYARBAKIR’DA KAYAPINAR BELEDİYESİ, ÖĞRENCİLERE YAZ EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, Kayapınar Belediyesi tarafından öğrencilere yaz eğitim kampı düzenleniyor. Kayapınar Belediyesi'nin ücretsiz eğitim faaliyetlerini yürüten eğitim akademileri, okuma salonları ve bilgi evleri, yaz döneminde öğrencilere verimli bir tatil geçirme fırsatı sunmak amacıyla yaz eğitim kampı düzenliyor.

Eğitim kampında öğrenciler, eğitimlerin yanı sıra eğlenceli atölyelerle dolu bir programla hem öğrenip hem de eğlenme şansına sahip olacaklar. Kamp, haftanın 7 günü sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında devam edecek.

Eğitim kampında öğrencilere çeşitli alanlarda eğitimler verilecek. Robotik kodlama, İngilizce, LGS (Liselere Geçiş Sınavı) hazırlık dersleri, YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) hazırlık dersleri gibi konularda eğitimler sunulacak. Ayrıca, çocukların yeteneklerini geliştirmeleri için rehberlik, coğrafya, bahçe şenlikleri, kariyer gezileri, Küçük Yaş Kur'an Kursu, zeka ve akıl oyunları, fen bilimleri laboratuvar uygulamaları gibi etkinlikler de düzenlenecek.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Arif Karaman, yaz eğitim kampının çocukların yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerine katkı sağladığını belirterek, çocukların bilgi, beceri ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER