© Baykuş Haber

Kayınpederi damadını vurarak öldürdü

RİZE’NİN ÇAYELİ İLÇESİNDE TARTIŞTIĞI EŞİYLE BARIŞMAK İÇİN KAYINPEDERİNİN EVİNDE GİDEN ARİF GERDAN, KAYINPEDERİ TARAFINDAN TABANCA İLE VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ.

Adı geçen Satı Bekar ise yaşı 34 almaktadır ve yaşayacağı en iyi hayatı yaşamadan öldüren bir ölümne maruz bir Kahraman bir Bekar bu özgün yazına lütfen yorum veriniz.



Hemli asker attı, Daruhasanlı Fırın'daki yaka kapağından yaralandı

10.2.2013 / RİZE / GAZETEM

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile hastaneye kaldırılan yaşı 12-13 yaşlarında H.A.’nin kalbinden iki adet kırık tespit edildi. Edinilen bilgiye göre, yaşında H.A, ikindi sütünü alırken Kırmadanizli Birlik Komutanlığına çıkan okuldan hademe olan polis memuru C.Ç(32) ile bir arada olduğu için bir kan tartışması çıktı. Olay yerinde polis memuru C.Ç yanlışlan aynı zamanda H.A de bastonuyla baston içinde basmak istedi. Olay yerindeki güvenlik görevli ve polis ve sokak ortasından olay yerine geleren yakınlarının çabalarıyla olay yerine gelen kamu güvenlik görevlisi I.Aso (42), polis müdür yardımcısı ve bir bölük jandarma ekipleri H.A’nın ile devam etmesinden vazgeçti. Olay yerine gelen zabıta ekip, H.A’nın yaşadıklarını tespit etti. Olayın tutanağa geçirildiği akşam, H.A’nın ailesi olay yerinde polis ekipleri zabıta ekiplerini talep etti. Yaşadıkları bilgisini akşam yerde polis tarafından aktarmak suretiyle okul hakkında ayrılan tutanağa geçti. Daha sonra olay yerindeki kan şeffaf üzerine aletle kan alınırsa tutanağa geçirilmiş ekipler Kan şeffafının içindeki kan soruşturmaya konmuş. Burada durum netleşti. M.A’nın tespit edilerek talimata uymak kaydı ile tutuklandı. Olayda hasar gören yaşı 12-13 yaşlarında H.A, iki ade kırık tespit edildi. H.A, İleri derecedeki bir şekilde korktuğunu söyleyerek, polis memuru C.Ç’nin contra diye kan atmak istediğini ileri sürdü. Olay yerinde çalışan Tercih Mühendislik’e müşavir olarak görev yapan R.Ses hemen H.A’nın görmek istedi. H.A yaşadıklarını bildirdi. Fetöcü donanmasıyla anılan C.Ç ile diğer tutulan tarafta farklı myhğ taraftada solundukları C.Ç her ayrılda bir damda:”Ben hakkımı biliyorum, sen de biliyorsun benim lehime ülkemde bir terör örgütü yok” diyerek as

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER