© Baykuş Haber

Kayınpederi tarafından vurulan damat hayatını kaybetti

YAŞANAN OLAY SONRASI POLİSE TESLİM OLAN VE GÖZALTINA ALINAN KAYINPEDER NAİL Y.'NİN İSE OLAY GÜNÜ SAVCILIĞA GİDEREK DAMADININ KENDİSİNİ TEHDİT ETTİĞİNİ VE CAN GÜVENLİĞİNİN OLMADIĞINDAN EVİNDEN DIŞARI ÇIKMAYA KORKTUĞUNU, HATTA EVİNİN ETRAFINA GÜVENLİK KAMERASI KOYDURDUĞUNU BELİRTEREK ŞİKAYETÇİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Karabük'te yaşanan olayda Ümit Yarbaşı (30), kayınpederi tarafından tüfekle vurularak ağır yaralandıktan sonra hayatını kaybetti. Olay dün akşam Aydınlıkevler Paladede Caddesi'nde meydana geldi. Daha önce yaşanan husumet sonrası tutuklanan Ümit Yarbaşı, serbest bırakıldıktan sonra tehdit iddialarıyla tekrar kayınpederinin evine gitmişti.

Kayınpeder Nail Y. (53), Ümit Yarbaşı ve ağabeyi Önder Yarbaşı'nın evinin yakınında dolaştığını gördüğünde, kendisine zarar verebileceklerini düşünerek balkondan tüfekle ateş açtı. Vücutlarına saçma isabet eden Ümit ve Önder Yarbaşı, vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Ancak Ümit Yarbaşı, ağır yaralarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayın ardından teslim olan Nail Y., polis tarafından gözaltına alındı. Nail Y.'nin olaydan önce savcılığa gidip damadının kendisini tehdit ettiğini ve can güvenliği olmadığını iddia ederek şikayette bulunduğu ortaya çıktı. Bu gelişmelerle birlikte olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER