© Baykuş Haber

Kayıp 10 yaşındaki İsmail çay kenarında ölü; 2 arkadaşı ise 70 kilometre mesafede sağ bulundu

Bayram Ayhan-Sayım ÖZMAN/BATMAN,(DHA)- BATMAN’da kendilerinden haber alınamayan 3 çocuktan İsmail Algan’ın (10) Sason Çayı kenarında cansız bedenine ulaşıldı. Güvenlik kameralarından tespit edilen ve Algan’ın boğulmasının ardından korkup kaçtıkları değerlendirilen B.Ç. (13) ve K.A. (11) ise sabah saatlerinde polis tarafından yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta Batman’da sağ olarak bulundu. 

Batman'ın Sason ilçesinde kaybolan 3 çocuktan İsmail Algan'ın cansız bedeni Sason Çayı kenarında bulundu. Güvenlik kameralarından tespit edilen B.Ç. ve K.A. ise sağ olarak yaklaşık 70 kilometre uzaklıktaki Batman'da polis tarafından bulundu.

Dün öğleden sonra evlerinden ayrılan İsmail Algan ile arkadaşları B.Ç. ve K.A., akşam saatlerinde dönmemişlerdir. Endişelenen aileler, kendi çabalarıyla aramaya başlamışlar, ancak sonuç alamamışlardır. Durumu yetkililere bildiren aileler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunmuşlardır. İhbar üzerine bölgeye Batman AFAD İl Müdürlüğü, Batman Belediyesi itfaiyesi, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Çocukların yüzmeye gitmiş olma ihtimaline karşı Sason Çayı çevresinde arama çalışmaları yoğunlaştırılmıştır.

Gece ilerleyen saatlerde İsmail Algan'ın kıyafetleri çay kenarında bulunmuş, ve Algan'ın cansız bedenine ulaşılmıştır. Cenaze otopsi için Sason Devlet Hastanesi'ne götürülmüştür. İncelenen güvenlik kameralarından B.Ç. ve K.A.'nın çayın karşı tarafına gittikleri tespit edilmiş, bu nedenle karada da arama çalışmalarına başlanmıştır.

B.Ç. ve K.A., sabah saatlerinde Batman'da yaklaşık 70 kilometre uzaklıkta sağ olarak bulunmuşlardır. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER