© Baykuş Haber

Kaymakam Bayardan Bodrum Müzayede Aracılığıyla Sağlık Vakfına bağış

BODRUM MÜZAYEDE’NİN MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE 16 HAZİRAN CUMA 19.30’DA GERÇEKLEŞTİRİLECEK MÜZAYEDEDE, BODRUM KAYMAKAMI BİLGEHAN BAYAR ADINA ESKİ DAKTİLOLAR SATIŞA ÇIKARILACAK. DAKTİLOLARIN GELİRİ İSE BODRUM SAĞLIK VAKFI’NA BAĞIŞLANACAK

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenecek olan Bodrum Müzayede, 16 Haziran Cuma günü saat 19.30'da gerçekleşecek. Müzayedede, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar adına ait eski daktiloların satışı yapılacak. Bu özel etkinliğin geliri, Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışlanacak.

Bodrum Müzayede, Paşatarlası sahilinde bulunan bir restoranda gerçekleştirilecek ve tarihi eserlere ilgi duyanları ağırlayacak. Müzayedeyi düzenleyen Sertaç Ay, antika tutkunlarının bu etkinliğe büyük ilgi göstermesini umduklarını ifade etti. Ay, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar tarafından bağışlanan iki daktilonun satışının etkinliğin en heyecan verici yanı olduğunu belirterek, geçen yıl da Kaymakam Bayar'a hediye edilen teşbihlerin satışından elde edilen geliri Bodrum Sağlık Vakfı'na bağışladıklarını hatırlattı. Ay, bu tür yardım kampanyalarının artmasını umduklarını ve benzer katkılara vesile olmayı dilediklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER