© Baykuş Haber

Kaymakam Karaman, yangın savaşçıları ile buluştu

FETHİYE KAYMAKAMI YUSUF İZZET KARAMAN BERABERİNDEKİ HEYETLE BİRLİKTE FETHİYE DEĞİRMENBAŞI ORMAN ÜRÜNLERİ DEPOSUNDA KONUŞLANAN YANGIN MÜDAHALE EKİBİNİ ZİYARET EDEREK, GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, yangın riskinin arttığı yaz aylarında Fethiye'deki yangın müdahale ekibini ziyaret etti. İlçedeki Değirmenbaşı Orman Ürünleri deposunda konuşlanan ekip hakkında bilgi alan Kaymakam Karaman, yangınların ciddi hasarlara yol açabileceği konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Karaman, çevre bilinci oluşturarak ormanları koruma çağrısında bulundu ve özellikle ormanlık bölgelerde yangına sebebiyet verebilecek etkinliklerden kaçınılmasını rica etti. Piknik ve mangal yapmanın serbest olduğu belirli bölgeler dışında ateş yakmanın tehlikeli olabileceğini vurguladı.

Ayrıca, Kaymakam Karaman, Fethiye'de yangınların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alındığını ve yangın gözetleme kuleleri, ekipler, araçlar ve helikopterlerle hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. Şu ana kadar ilçede yaşanan yangınların kontrol altına alındığını ve zararın sınırlı olduğunu belirtti. Kaymakam, vatandaşların da yangın konusunda duyarlı olmalarını ve kurallara uymalarını istedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER