© Baykuş Haber

Kaymakamlık Kupasında şampiyon Salihli Belediyesi

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE GENÇLİK VE SPOR İLÇE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN KURUMLAR ARASI KAYMAKAMLIK KUPASI VOLEYBOL TURNUVASI’NDA ŞAMPİYON SALİHLİ BELEDİYESİ OLDU.

Salihli ilçesinde düzenlenen ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen kurumlar arası Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nda zafer, Salihli Belediyesi'nin oldu.

Salihli Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen bu heyecan verici turnuvaya, ilçedeki çeşitli kamu kurumlarından 21 takım katıldı. Lig usulü oynanan müsabakalar, yoğun rekabet ve büyük bir heyecanla geçti. Finalde, Salihli Belediyesi ve Gençlik ve Spor takımları karşı karşıya geldi. Final maçını 2-1'lik skorla kazanan Salihli Belediyespor, Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası'nın şampiyonu oldu. İkinciliği Gençlik ve Spor, üçüncülüğü Cezaevi ve dördüncülüğü Bahçeşehir Koleji elde etti. Turnuvada, Fair Play ödülü ise Huzurevi takımına verildi.

Dereceye giren takımlara ödüllerini, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam takdim etti. Kaymakam Sağlam, turnuvaya katılan tüm kurumlara ve renk katan herkese teşekkürlerini iletti. Bu sporsal etkinliğin başarıyla tamamlanmasını memnuniyetle karşıladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER