© Baykuş Haber

KAYMEK Yılsonu Programı Yapıldı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYMEK YIL SONU PROGRAMI’NA KATILDI. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, GEREK MERKEZDE GEREKSE 16 İLÇEDE KAYMEK’İN SES GETİRDİĞİNİ SÖYLERKEN, VALİ ÇİÇEK İSE “KAYSERİ’YE DELİ GİBİ ÂŞIK OLAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ’A ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ” DEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı KAYMEK Yıl Sonu Programı’na katıldı. Başkan Büyükkılıç, KAYMEK'in kentte önemli bir rol oynadığını belirtirken, Vali Çiçek de Başkan Büyükkılıç'a teşekkür etti ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında KAYMEK'in katkısına vurgu yaptı.

KAYMEK A.Ş, yoğun bir eğitim-öğretim yılını daha başarıyla tamamladı. KAYMEK Gençlik Merkezleri, öğrencilere akademik ders takviyeleri, sınavlara hazırlık kursları, etüt ve soru çözümleri, deneme sınavları, akıl oyunları, kulüp faaliyetleri, öğrenci koçluğu, yarışmalar, seminerler, sosyal, sanat ve kültürel etkinlikler gibi bir dizi hizmet sundu. Bu yıl sona eren eğitim-öğretim yılının ardından, KAYMEK Gençlik Merkezleri Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Programı gerçekleştirildi.

Kapanış programına Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Program, Türk bayrakları, halk oyunları ve mehteran marşları ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, öğrenci Muhammed Yasir Doğanay tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı konuşmada KAYMEK'in kentte önemli bir role sahip olduğunu ve gençlerin sosyalleşmeleri, kültürel gelişimleri, eğitimleri ve sporla buluşturulmaları için çaba harcandığını ifade etti. Ayrıca gençlerin Teknofest kuşağı olduğunu vurgulayarak onlara teşekkür etti.

Vali Çiçek ise KAYMEK'in eğitim faaliyetlerine katkılarından dolayı Başkan Büyükkılıç'ı alkışlayarak teşekkür etti. Ayrıca uyuşturucu ile mücadelede KAYMEK'in önemli bir rol oynadığını ve gençleri bu tür kötü alışkanlıklardan koruduğunu belirtti.

Programın sonunda, Başkan Büyükkılıç, Vali Çiçek'in isteği üzerine Gesi Bağları türküsünü seslendirdi. Katılımcılar, KAYMEK'in sunduğu hizmetlere dair sergilenen ürünleri ve etkinlikleri ilgiyle incelediler. Program, müzik, tiyatro oyunları ve dans gösterileri ile renklendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER