© Baykuş Haber

Kayseri Büyükşehirin deprem bölgesindeki desteği TBB dergisinde geniş yer buldu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, BAŞKAN DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ TALİMATIYLA YÜZYILIN FELAKETİNİN YAŞANDIĞI DEPREM BÖLGESİNDEKİ DESTEKLERİ, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN SÜRELİ YAYINI ‘İLLER & BELEDİYELER’ DERGİSİNDE GENİŞ YER BULDU.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'ın önderliğinde deprem bölgesine sağlanan destekleri ile öne çıkarak, Türkiye Belediyeler Birliği'nin dergisi 'İller & Belediyeler'de geniş bir şekilde tanıtıldı. Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'daki yıkıcı depremlerin ardından hızla yardım ve destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, derginin "Türkiye, Devleti ve Milletiyle Zorluklara Göğüs Gerer" başlıklı bölümünde detaylı bir şekilde yer aldı.

Bu zorlu dönemde birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapılan dergide, Başkan Büyükkılıç'ın mesajlarına da yer verildi. Deprem sonrası yaşanan acılara karşı Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde olduğuna dikkat çekilen makale, deprem bölgesinde gerçekleştirilen hizmetleri ve destekleri ayrıntılı bir şekilde aktardı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER