© Baykuş Haber

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden evlere iftar servisi

Mahalle sakinleri ile belediye meclis üyeleri arasında sıcak bir iletişim kurma çabaları, Kocasinan Belediye Başkanı tarafından övgüyle karşılandı. Başkan, hafta içi her akşam farklı mahallelere yapılan bu ziyaretlerin özverili bir şekilde gerçekleştirildiğini ve hafif bir çadır kurarak mahalle sakinleriyle görüşmelerin yapıldığını belirtti. Bu ziyaretlerin, belediyenin çalışma programlarının her zaman iki yönlü olduğunu gösterdiğini dile getirdi ve bu yıl özellikle özverili çalışmalara odaklanacaklarını ifade etti.

Ramazanın gelişiyle birlikte her mahallenin kendine özgü kokusu ve atmosferi olduğunu vurgulayan başkan, Ramazan ayının özel bir dönem olduğunu ve bu dönemin tadını çıkarmak için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi. Başkan, Ramazanın kendine has kokuları ve lezzetleriyle dolu olduğunu, bu dönemin birlikte paylaşılması gereken özel bir zaman olduğunu da belirtti.

Ramazan ayının bir dizi gelenek ve ritüel içerdiğini ifade eden başkan, her yıl bu özel ayı en iyi şekilde değerlendirmenin kendileri için önemli olduğunu sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER