© Baykuş Haber

Kayseri Melikgazi'ye yepyeni çehre

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2023 baharında birçok mahallede yürüyüş yolları, otoparklar ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirme planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Melikgazi ilçesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonucunda yolların bakım ve onarımlarının yapıldığını hatırlatan Başkan Palancıoğlu, şunları söyledi: "Melikgazi ilçesi her geçen gün planlı ve düzenli bir şekilde büyümekte ve gelişmektedir. Bu büyüme ve gelişme sürecinde, yeni yolların açılması ve mevcut yolların genişletilmesi gibi altyapı çalışmalarına da ihtiyaç duyuyoruz. Yeni sezonun başlamasıyla birlikte, aciliyet gerektiren mahallelerin öncelik sırasına göre yaya kaldırımı, otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yapmak için ihalelere çıkıyoruz."

Esentepe, Eğribucak, Altınoluk, Gesi, İldem, Mimarsinan, Germir, Yıldırım Beyazıt ve Köşk Mahalleleri gibi bölgelerde yapılacak olan bu çalışmaların, bu mahallelerin görünümünü olumlu bir şekilde değiştireceğini ifade eden Palancıoğlu, "Bu alanlarda yapılan altyapı çalışmaları, özellikle artan yerleşim alanlarının ihtiyacını karşılamak için otoparkların oluşturulmasına büyük önem taşıyor. Ayrıca, bu çalışmaların daha sağlam ve verimli olabilmesi için diğer kamu kurumları ile işbirliği içinde çalışmaları sürdüreceğiz. Yapacağımız tüm bu altyapı çalışmalarının, bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER