© Baykuş Haber

Kayseri Şekerden çiftçiye bayram avansı

KAYSERİ ŞEKER, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE SÖZLEŞMELİ PANCAR EKİMİ YAPAN ÜRETİCİLERİNE TOPLAMDA 65 MİLYON 433 BİN TL KURBAN BAYRAMI AVANSI ÖDEMESİ YAPTI.

Kayseri Şeker, Kurban Bayramı öncesi sözleşmeli pancar üreticilerine toplamda 65 milyon 433 bin TL Kurban Bayramı avansı ödemesi yaptı. Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevşehir ve Tokat illerinde bulunan 15 bin 696 sözleşmeli çiftçi bu ödemeden faydalandı. Ödemeler ton başına 20 TL şeklinde yapıldı ve çiftçilerin hesaplarına yatırıldı.

Kayseri Şeker, bölge ekonomisine ve ülke tarımına önemli katkılarda bulunan bir kuruluş olarak üreticilerine yönelik destekleri zamanında ve düzenli bir şekilde yapmaya devam ediyor. Bu ödemelerle çiftçilerin Kurban Bayramı'nı rahat geçirmeleri amaçlanıyor.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, çiftçilerin ihtiyaçlarının giderilmesinin her zaman öncelikleri olduğunu ve çiftçi mutluluğunu ve refahını önemsediklerini belirtti. Ayrıca, Kayseri Şeker olarak üretimin her aşamasında aktif bir rol üstlendiklerini ve üreticinin yanında olduklarını vurguladı.

Hüseyin Akay, tüm çiftçilere Kurban Bayramı'nı kutlayarak bayram avanslarını bolluk ve bereket içerisinde harcamalarını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER