© Baykuş Haber

Kayseri’de 30 yıl hapisle aranan 2 hükümlü yakalandı

Özge ARIK- Sevilay AY/KAYSERİ, (DHA)-KAYSERİ’de ’kasten öldürme’ ve ’yağma’ suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl 7 ay hapis cezası bulunan Y.C. ile ’dolandırıcılık’ suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan M.U., polis ekiplerince yakalandı.

Özge ARIK- Sevilay AY/KAYSERİ, (DHA)-KAYSERİ'de 'kasten öldürme' ve 'yağma' suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl 7 ay hapis cezası bulunan Y.C. ile 'dolandırıcılık' suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan M.U., polis ekiplerince yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 'kasten öldürme' ve 'yağma' suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl 7 ay hapis cezası bulunan Y.C. ile 'dolandırıcılık' suçundan hakkında kesinleşmiş 30 yıl hapis cezası bulunan M.U.'nun yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda hükümlülerin, Melikgazi ilçesi Mevlana ve Keykubat Mahallesi'nde oldukları belirlendi. 2 hükümlü, saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine konuldu. (DHA)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER