© Baykuş Haber

Kayseride gençler spora doyacak

KAYSERİ GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ ALİ İHSAN KABAKCI, YAZ SPOR OKULLARI ÇERÇEVESİNDE 50’NİN ÜSTÜ BRANŞTA HİZMET VERİLECEĞİNİ SÖYLEYEREK, AİLELERİ ÇOCUKLARINI SPORA YÖNLENDİRMELERİNİ İSTEDİ.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, yaz spor okullarının başlayacağını ve 50'nin üzerinde farklı branşta hizmet sunacaklarını belirterek, aileleri çocuklarını spora yönlendirmeye çağırdı. Kabakcı, açıklamasında, "Çocuklarımızı yaz döneminde Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde 'Yaza hareketli giriyoruz' sloganıyla başlatılacak yaz spor okullarına yönlendiriyoruz. Altyapıda gerekli hazırlıkları tamamladık ve tüm tesislerimiz hazır durumda. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kayıt merkezlerimize bekliyoruz. Velilerimizin çocuklarının bir spor branşıyla ilgilenebilmesi için başvurularını yapmalarını diliyoruz." dedi.

Kabakcı, çocukların hayallerinin gerçekleştirilmesinin vazifeleri olduğunu vurgulayarak, "50'nin üzerinde branşla çalışacağız. Geleneksel branşlar, paralimpik dallar ve engelli birimini de içeren geniş bir yelpazede spor faaliyetleri düzenleyeceğiz. Ailelerin spor kültürünün çocuklarına aktarılmasının önemine inanıyoruz. Anneler ve babalar çocuklarını bir spor dalına yönlendirmeleri konusunda bilinçli olmalılar. Biz de bu süreçte ailelere yardımcı olmaya hazırız. Tüm salonlarımıza, havuzlarımıza ve gençlik merkezlerimize herkesi bekliyoruz. Bu yazı, hareketli bir şekilde geçirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER