© Baykuş Haber

Kayseride LGS heyecanı

KAYSERİ’DE 23 BİN 733 ÖĞRENCİNİN KATILACAĞI LİSELERE GEÇİŞ SINAVI (LGS) HEYECANI BAŞLADI.

Kayseri'de 23 bin 733 öğrencinin katılacağı Liselere Geçiş Sınavı (LGS) heyecanı başladı. Tüm Türkiye'de 8. sınıf öğrencileri tarafından büyük bir merakla beklenen LGS, Kayseri'de de heyecanla karşılandı. Şehirde bulunan 333 okulda sınava girecek 23 bin 733 öğrenci, aileleri ile birlikte sınavın gerçekleşeceği okullarda hazır bulundular.

Öğrenciler, kimlik belgelerinin kontrol edilmesinin ardından sınav salonlarına alındılar. Veliler ise çocuklarının heyecanlı bekleyişine tanıklık ettiler. Bir veli olan Yasin Toy, "Çocuğumuz uzun bir süre boyunca bu sınava hazırlandı. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın. Biz de ailesi olarak heyecanlıyız. Elimizden geldiğince çocuğumuzu destekledik. Okulun kurslarına gönderdik, dışarıdan özel kaynaklarla destek sağladık. Uzun bir hazırlık süreciydi ve çocuğumuz bu maratonu başarıyla tamamladı" dedi.

Başka bir veli olan Ferit Yılmaz ise, "Çocuğumu LGS sınavına getirmek gurur verici bir duygu. Onunla gurur duyuyorum ve mutluluk duyuyorum. Allah tüm öğrencilere başarılar versin. Çocuğumu elimizden geldiğince motive etmeye çalıştık" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER