© Baykuş Haber

Kayserisporda Emrah Başsan şoku

YUKATEL KAYSERİSPOR’DA KANAT OYUNCUSU EMRAH BAŞSAN, HAFTA İÇİ GERÇEKLEŞTİRİLEN ANTRENMANDA YAŞADIĞI SAKATLIK SONRASI SEZONU KAPATTI.

Yukatel Kayserispor'da kanat oyuncusu Emrah Başsan, geçtiğimiz hafta içerisinde gerçekleştirilen antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası sezonu tamamlama kararı aldı. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'da Emrah Başsan'ın sakatlığı, Vavacars Fatih Karagümrük maçı öncesi yaşandı ve oyuncu antrenman sonrasında kontrollere gönderildi. Yapılan muayene sonucunda, Emrah Başsan'ın sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyeceği kesinleşti.

Bu sezon ligde 26 maçta ve kupada 5 maçta forma giyen Başsan, toplamda 31 maça çıkarken 3 gol atma başarısı gösterdi ve 5 asist yapma başarısı gösterdi. Başsan, yaşadığı sakatlık sonrası bir açıklama yaparak, "Bu hafta antrenmanda yaşadığım sakatlık nedeniyle ne yazık ki takım arkadaşlarımızı sezon sonuna kadar yalnız bırakmak zorundayım. Arayan, soran, mesaj atan ve destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim" dedi. Başsan'ın sakatlık sonrası takımının geri kalan maçlarında forma giyememesi büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER