© Baykuş Haber

Kayserispor’da Recep Uçar ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı

İlyas KAPLAN / KAYSERİ,(DHA)-  Kayserispor, prensip anlaşmasına varıp, Kayseri’ye davet ettiği teknik direktör Recep Uçar ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Kayserispor, teknik direktör Çağdaş Atan'ın istifasının ardından Recep Uçar ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın, teknik direktör Recep Uçar, sportif direktör Murat Duman ve takım menajeri Yunus Akbulut katıldı.

Başkan Ali Çamlı, imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni teknik direktörleri Recep Uçar ile anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Ayrıca, transfer yasağı sorununu çözdüklerini belirtti ve Camiasının beklentilerinin farkında olduklarını söyledi.

Recep Uçar ise Kayserispor'a katıldığı için mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek, takımın beklentilerini karşılayabilmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, kadro derinliği konusunda eksiklik olduğunu belirterek, 6-7 pozisyona transfer yapılması gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER