© Baykuş Haber

Kaza sonrası levyeli kavga: 4 yaralı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı hasarlı trafik kazasının ardından taraflar birbirlerine levye ile saldırdı. Yaralanan 4 kişi tedavilerinin ardından polis merkezine götürülürken, polis kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir motosiklet ile otomobil arasında meydana gelen trafik kazasının ardından taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olay yerinde bulunan taraflar birbirlerine levye ile saldırdı. Kavga sonucunda 4 kişi yaralandı ve tedavileri tamamlandıktan sonra polis merkezine götürüldü. Kaçan diğer şüphelileri yakalamak için polis çalışmalarına devam ediyor.

Kaza, İnegöl ilçesi Alanyurt yolu üzeri Metal Sanayi kavşağında saat 19.30 sularında meydana geldi. İnegöl'den Alanyurt'a seyir halinde olan Ahmet A. (17) tarafından kullanılan 16 AVV 579 plakalı motosiklet ile Akpınar Caddesi'nden yola çıkan Suat B. (37) yönetimindeki 16 AOT 005 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan olmadı ancak kaza sonrasında taraflar arasında sözlü bir tartışma başladı ve bu tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında otomobilde bulunan Suat B.'nin yakınları, levye ile motosiklet sürücüsü Ahmet A. ve arkasındaki Cihan A. (15) ile kaza haberi üzerine olay yerine gelen çocukların babası Muhammed A.'ya (50) saldırdılar. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve polis ekiplerinin müdahalesiyle taraflar ayrıldılar.

Kavgada levye kullanılmasının ardından Ahmet A., Cihan A., Muhammed A. ve Suat B. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların tedavisi tamamlandıktan sonra polis merkezine götürüldü. Polis, kaçan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalara devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER