© Baykuş Haber

Kaza yapan elektrikli bisiklet yan yattı: Yaşlı çift yaralandı

KOCAELİ’NİN KÖRFEZ İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE ELEKTRİKLİ BİSİKLET KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI. KAZADA YAN YATAN ELEKTRİKLİ BİSİKLETTEKİ YAŞLI ÇİFT YARALANDI.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile bir elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazada, elektrikli bisiklette bulunan yaşlı çift yaralandı.

Kaza, Atalar Mahallesi Belediye Yokuşu Sokak'ta gerçekleşti. İddialara göre, E.T. (68) adlı sürücü tarafından kullanılan elektrikli bisiklet ile C.T. (34 HL 9562 plakalı otomobilin) sürücüsü arasında kafa kafaya çarpışma meydana geldi. Bu çarpışmanın etkisiyle elektrikli bisiklet devrildi ve üzerinde bulunan E.T. ve eşi A.T. (68) yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, hızla müdahale etti. İtfaiye ekipleri, sıkışan E.T.'yi kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı çift, ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne taşındı.

Yaşlı çiftin kaza sonrası pazar alışverişi yaparken bu talihsiz olayın yaşandığı öğrenildi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER