© Baykuş Haber

Kazada ağır yaralanan polislere sosyal medyadan hakaret eden şahıs yakalandı

KAZADA AĞIR YARALANAN POLİSLERE SOSYAL MEDYADAN HAKARET EDEN ŞAHIS YAKALANDI

Adana'da, kaçan bir otomobili takip ederken kaza geçiren ve ağır yaralanan iki polise yönelik sosyal medyada hakaret ettiği iddiasıyla yakalanan şüpheli, kendini savunmak için ilginç bir açıklamada bulundu. Şüpheli, telefonunu tanımadığı bir kişiye verdiğini ve o kişinin hakaret ettiğini söyleyerek, "İnsanlar çok kötü olmuş, bu devirde kimseye yardım etmeyeceksin" dedi.

Kaza, 10 Haziran günü Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. Polis, bir motosikleti takip ederken kaza yaptı. Bu olay sonrasında, sosyal medyada şüpheli bir kişinin polislere hakaret ettiği bir paylaşım yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Siber Şube Müdürlüğü, bu paylaşımı yapan kişinin kimliğini tespit etti. Şüpheli, daha önce hırsızlık ve mala zarar verme suçlarından kaydı bulunan 27 yaşındaki İbrahim B. olarak belirlendi.

Polis, İbrahim B.'yi evinde yakaladı. Şüpheli ifadesinde, parkta otururken tanımadığı bir kişiye cep telefonunu verdiğini, bu kişinin kendisini kandırarak hakaret ettiğini iddia etti. Ayrıca, "İnsanlar çok kötü olmuş, bu devirde kimseye yardım etmeyeceksin" şeklinde savunma yaptı.

Şüpheli, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' ve 'hakaret' suçlarından adliyeye sevk edildi, ancak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER