© Baykuş Haber

Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Erzincan'da geçtiğimiz gün meydana gelen trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü Ali İkinci, Refahiye'deki son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, Erzincan'ın merkezinde bulunan Talip Kaban Bulvarı'nda meydana geldi ve olay saatleri 08.00 sularındaydı. Kazada, Murat Demir (35) tarafından kullanılan 34 EIV 979 plakalı otomobil, bir kavşakta bisiklet kullanan Ali İkinci'ye (40) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ali İkinci yere savruldu ve kafasını kaldırım taşına çarparak ağır bir şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı bisiklet sürücüsü, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Ali İkinci'nin hayatını kaybettiği bildirildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Murat Demir ise hastanede tedavi altına alındı.

Ali İkinci'nin cenazesi, Refahiye ilçesine bağlı Ekecik köyü köy mezarlığında düzenlenen cenaze namazının ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Bu trajik kazada hayatını kaybeden Ali İkinci için sevenleri tarafından son görevleri yerine getirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER