© Baykuş Haber

Kazada ölen genç öğretmen Turgutluda toprağa verildi

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTERKEN OTOMOBİLİN ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN 39 YAŞINDAKİ ÖĞRETMEN SEDA GÜLSEREN ERTURUN MEMLEKETİ TURGUTLU’DA TOPRAĞA VERİLDİ.

Manisa'nın Salihli ilçesinde yaşanan acı bir kaza sonucu hayatını kaybeden 39 yaşındaki öğretmen Seda Gülseren Erturun, memleketi Turgutlu'da son yolculuğuna uğurlandı. Törene, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Erkan Akçay, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, eğitim camiasından isimler ve vatandaşlar katıldı.

Kaza, Salihli ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana gelmişti. Öğretmen Seda Gülseren Erturun, yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Seda Gülseren Erturun'un ölümü, sevenlerini ve eğitim camiasını büyük bir üzüntüye boğdu. Kendisi, Salihli Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Erturun, aynı zamanda Salihli Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve MHP Manisa Milletvekili adayı Hüseyin Şahin Erturun'un eşi olarak biliniyordu.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ederken, otomobil sürücüsü Türker A.'nın gözaltına alındığı belirtiliyor. Seda Gülseren Erturun'un ani kaybı, çevresinde büyük bir üzüntü yaratmıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER