© Baykuş Haber

Kazada sürücü hayatını kaybetti, otomobilden çok sayıda uyuşturucu çıktı

ÇANAKKALE’DE TEK TARAFLI MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR SOĞUK HAVA DEPOSU GİRİŞİNDEKİ BETON YOL AYRIMINA ÇARPAN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ. ÇARPMANIN ETKİSİYLE OTOMOBİLİN MOTORU YERİNDEN FIRLARKEN, ARACIN ÖNÜ PARÇALANDI. KAZA SONRASI POLİS VE JANDARMANIN ARAÇTA YAPTIĞI İNCELEMEDE ARAÇ İÇİNDE ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ.

Çanakkale'de, tek taraflı bir trafik kazası meydana geldi ve bu kazada otomobil, bir soğuk hava deposu girişindeki beton yol ayrımına çarptı. Maalesef, kazada otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Bu çarpmanın etkisiyle otomobilin motoru yerinden fırlarken, aracın ön kısmı büyük hasar gördü. Kazadan sonra yapılan polis ve jandarma incelemesinde araç içinde çok sayıda uyuşturucu madde bulundu.

Kaza, sabah saatlerinde Çanakkale-Bursa karayolu üzerinde meydana geldi. Çanakkale istikametine doğru seyir halinde olan 41 yaşındaki Ferhat Aslan'ın kullandığı 35 ANY 360 plakalı otomobil, Kangırlı altı sapağına yaklaştığında hızla soğuk hava deposu girişindeki beton yol ayrımına çarptı. Bu feci kaza sonucunda otomobil sürücüsü Ferhat Aslan, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada otomobilin motoru yerinden çıkarken, aracın ön kısmı adeta paramparça oldu.

Kazayı gören diğer sürücüler hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Ferhat Aslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık incelemesinin tamamlanmasının ardından sürücünün cenazesi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza sonrasında otomobilde yapılan incelemede, polis ve jandarma tarafından çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Kazayla ilgili olarak polis ve jandarma ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER