© Baykuş Haber

Kazaya karışan kadın sürücü gözyaşlarına boğuldu: 2 yaralı

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİ KEMALPAŞA MAHALLESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ İLE OĞLU YARALANDI.

İnegöl ilçesinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ile oğlu yaralandı. Kaza anı, İnegöl'ün Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Saat 18.00 civarında Adnan Menderes Bulvarı'ndan Dr. Ahmet Ufuk Tokcan Sokağı'na dönmeye çalışan Mukaddes Nur D. (21) adlı sürücü, 06 DE 0461 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken Mustafa Ş. (36) tarafından kullanılan 16 BAB 237 plakalı motosikletle çarpıştı. İki araç arasındaki çarpışmanın etkisiyle motosiklet devrildi ve sürücü ile 6 yaşındaki oğlu Sabri Safa Ş. yaralandı.

Kazanın hemen ardından, olay yerindeki özel sağlık kuruluşunda görevli sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Kadın sürücü, kazayı şoka uğrayarak yaşadığı için gözyaşlarına hakim olamadı. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER