© Baykuş Haber

KCS Dış Ticaret, Automechanika İstanbulda

KCS DIŞ TİCARET, 8-11 HAZİRAN TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN DÜNYANIN EN BÜYÜK TİCARET FUARLARINDAN BİRİ OLAN AUTOMECHANİKA İSTANBUL’DAKİ YERİNİ ALDI.

KCS Dış Ticaret, dünyanın en büyük ticaret fuarlarından biri olan Automechanika İstanbul'da yer alacak. Şirketin Genel Müdürü Murat Turhan, Automechanika İstanbul'un, KCS Dış Ticaret için önemine dikkat çekti ve şunları söyledi: "KCS Dış Ticaret şirketimiz sahip olduğu orijinal, muadil ve PAKCS ürün ailesiyle hem iç pazarda hem de dış pazarda rekabetçi fiyatlar ve yüksek parça bulunurluğuyla hizmet vermektedir. Müşterilerimiz tek bir noktadan ihtiyaçlarını karşılamanın rahatlığını yaşıyorlar. Automechanika İstanbul, KCS Dış Ticaret şirketimizin kendi ürünü olan PAKCS ile ziyaretçilerini buluşturmak ve yeni pazarlara girmek için en uygun ortamı sunuyor."

Turhan ayrıca, geçmiş yıllardaki Automechanika İstanbul katılımlarının şirketlerine olumlu geri dönüşler sağladığını ve 2023 yılının PAKCS ürün ailesinin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti. Yurtdışı pazarlarda büyümeye devam ettiklerini vurgulayan Turhan, Automechanika İstanbul'un büyük bir önem taşıdığını söyledi.

Son olarak, KCS Dış Ticaret'in yurtdışı büyüme stratejisinin Automechanika İstanbul'un yanı sıra MIMS Moscow gibi fuarları da içerdiğini ve bu fuarların şirketlerine büyük fırsatlar sunduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER