© Baykuş Haber

Kdz. Ereğlide 8 şüpheli uyuşturucu ile yakalandı

ELE GEÇİRİLENLER

Ereğli ilçesinde gerçekleşen operasyon ve denetimler sonucunda ilçe merkezinde 8 şüpheli şahıs yakalandı. Zonguldak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda şu olaylar yaşandı:

- E.B isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar esrar ele geçirildi ve şüpheliye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

- E.G. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ele geçirildi ve şüpheliye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

- Ö.F.B ve T.K. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramalarda 10 gr metamfetamin, 2 adet uyuşturucu hap ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Ö.F.B. Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti ve Kullanma, T.K. ise Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçlarından adli işlem gördü. Ö.F.B. Adli Kontrol Kararı uygulanarak serbest bırakıldı.

- O.Ö. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin, bir miktar esrar ve 5 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şüpheliye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

- F.Y. ve S.A. isimli şüpheli şahısların üzerinde yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheli şahıslara Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

- N.Y. isimli şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Şüpheliye Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak suçundan adli işlem yapıldı.

Bu operasyonlarla ilgili olarak şüpheli şahıslar, ilgili adli makamlar tarafından işlemlerine devam edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER