© Baykuş Haber

Keban Koşusunu Sararhan kazandı

2023 YILI KEBAN KOŞUSUNU, BERRİN DOĞAN'IN SAHİBİ OLDUĞU, HARUN DEĞİRMENCİ TARAFINDAN ANTRENE EDİLEN, SULTANSUYU TARIM İŞLETMESİ YETİŞTİRMESİ 6 YAŞINDAKİ AL ERKEK SAFKAN SARARHAN JOKEYİ FERİT YARDIMCI İLE KAZANDI.

2023 yılı Keban Koşusu, Harun Değirmenci'nin antrenörlüğünü yaptığı, sahibi Berrin Doğan olan 6 yaşındaki al erkek safkan Sararhan'ın, jokeyi Ferit Yardımcı ile zaferle tamamladığı bir yarış oldu. Yarış, Yurtbaşı Hipodromu'nda düzenlendi ve 4+ yaşlı safkan Arap atlarına özel olarak gerçekleşti. 1500 metrelik kum pist üzerinde koşulan yarışa 12 safkan katıldı. Sararhan birinci gelirken, ikinciliği Dörtnalbeyi elde etti, Yolkıran üçüncü, Bilirkişi dördüncü ve Göktekinoğlu beşinci sırayı aldı. Yarışın galibi Sararhan, bitiriş derecesini 1.52.11 ile tamamlarken, farklar da 1 boy - 3 boy - 5 boy - 1/2 boy şeklinde oluştu.

Yarışın sonrasında gerçekleştirilen törende, galip atın sahibi Mehmet Narçin'e ödül ve çiçekleri Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı tarafından takdim edildi. Törene, Elazığ Hipodrom Müdürü Muhammet Demirçelik de katıldı. Bu heyecan dolu yarış, atseverler için unutulmaz bir deneyimdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER