© Baykuş Haber

Keçiörende “7 Yöre, 7 Renk Tek Yürek Türkiye” tiyatro oyunu düzenlendi

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI İLE KEÇİÖREN BELEYESİ İŞ BİLİRLİĞİNDE, KEÇİÖREN GÜNDÜZLÜ BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ İLE KEÇİÖREN BELEDİYESİ ENGELLİ DANIŞMA MERKEZİ TARAFINDAN ORTAKLAŞA DÜZENLENEN “7 YÖRE, 7 RENK TEK YÜREK TÜRKİYE PROJESİ” KAPSAMINDAKİ SAHNE GÖSTERİLERİ VE TİYATRO OYUNU İLÇEDEKİ NEŞET ERTAŞ SANAT VE GÖSTERİ MERKEZİ’NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Keçiören Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen "7 Yöre, 7 Renk Tek Yürek Türkiye Projesi" kapsamındaki sahne gösterileri ve tiyatro oyunu, Keçiören'deki Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi'nde seyircilerle buluştu. Programa Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve engelli bireylerin aileleri katıldı.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, programda yaptığı konuşmada, belediyenin engelli bireyler için yaptığı çalışmaları anlattı. Altınok, 1994 yılında kurulan Engelli Eğitim ve Öğretim Merkezi'nden başlayarak çeşitli projelerin hayata geçirildiğini ve engelli haklarına yönelik farkındalık oluşturulduğunu vurguladı. Ayrıca, engelli araçlarının sayısının artırılması ve engellerin kaldırılması gibi çalışmaların sürdüğünü belirtti. Başkan Altınok, "Engelsiz yaşam hepimizin ortak vebali ve sorumluluğudur. Engellilerimizin gönlü o kadar geniş, derin ve zengin bir gönüldür ki, o gönüller bir okyanus gibidir. Bir insan, bir dünyadır." dedi ve etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay da etkinliğin düzenlenmesine vesile olan tüm çalışanlara ve engelli bireylere teşekkür ederek programın önemine vurgu yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER