© Baykuş Haber

Keçiörende ödüllü mantı bükme yarışması düzenlendi

KEÇİÖREN SANAT VE MESLEK EDİNDİRME KURSLARI (KEÇMEK) TARAFINDAN BELEDİYE BÜNYESİNDE HİZMET VEREN HANIMLAR LOKALİ’NDE ÖDÜLLÜ MANTI BÜKME YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK), belediyenin bünyesinde faaliyet gösteren Hanımlar Lokali'nde ödüllü Mantı Bükme Yarışması düzenledi. Üç periyotta tamamlanan bu yarışmada üç kadın birinci oldu ve kazananlara KEÇMEK tarafından üretilen tablolar hediye edildi. Katılımcılar yarışmanın sonunda birbirlerini tebrik ederek, kendi elleriyle hazırladıkları mantıları aileleriyle paylaşmak üzere evlerine götürdüler.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Hanımlar Lokali'nin kadınları bir araya getirme amacıyla inşa edildiğini vurgulayarak, burada çeşitli etkinliklerin kadınların sosyal hayatını zenginleştirmek için düzenlendiğini belirtti. Başkan Altınok, "Hanımlar Lokali, kadınların buluştuğu, birbirlerini tanıdığı ve keyifli vakit geçirebildiği bir hanım evi olarak hizmet veriyor. KEÇMEK öğretmenlerimizin rehberliğinde düzenlenen Mantı Bükme Yarışması gibi etkinliklerle Hanımlar Lokali'ni aktif bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER