© Baykuş Haber

Keçiörende Ordu Tanıtım Günleri başladı

KEÇİÖREN KALABA KENT MEYDANI’NDA DÖRT GÜN SÜRECEK OLAN ORDU TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI.

Keçiören Kalaba Kent Meydanı'nda dört gün sürecek olan Ordu Tanıtım Günleri coşkuyla başladı. Ordu'nun yöresel ürünlerinin sergilendiği bu etkinlikte, Keçiören Kalaba Kent Meydanı, Ordu'nun zengin kültürünü ve lezzetlerini Ankara'nın merkezine taşıdı. Mehteran takımının muhteşem gösterisiyle başlayan etkinlikte, Ordu'nun eşsiz peynirleri, tereyağları, meşhur fındıkları ve çayları Ankaralı ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Etkinliğin açılışında bir konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Altınok, "Bugün Ordu'yu Ankara'ya, Keçiören'e getirdik. Ülkemiz üretimde bir cennet. Dünya genelinde meyve ve sebze üretiminin yüzde 80'i ülkemizde gerçekleşiyor. Bu etkinlikle Ordu'yu uzaktan tanıyanlara yakından tanıtma fırsatı buluyoruz. Burada dört gün boyunca Ordu'nun kültürünü ve sanatını sergileyeceğiz. Başkentimize Ordu'yu yakından tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Tanıtım etkinliğine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un yanı sıra Anadolu Ordulular Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Duman da katıldı. Folklor gösterileri ve yöresel lezzetlerin sergilendiği bu etkinlik, Ordu'nun tanıtımına büyük katkı sağlayacak ve dört gün boyunca devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER