© Baykuş Haber

Keçiörende ücretsiz tren keyfi

KEÇİÖREN BELEDİYESİ TARAFINDAN İLÇEDEKİ YÜKSELTEPE MAHALLESİ’NE İNŞA EDİLEN NURSULTAN NAZARBAYEV PARKI’NDA ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ TREN HİZMETİ YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR.

Keçiören Belediyesi tarafından Yükseltepe Mahallesi'nde inşa edilen Nursultan Nazarbayev Parkı, çocuklar için ücretsiz tren hizmeti sunarak onların yüzünü güldürüyor. Parkta bulunan ücretsiz tren, çocukların büyük ilgisini çekiyor ve eğlenceli anlar yaşanmasını sağlıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, çocuklarla bu parkta buluşarak tren keyfini paylaştı. Başkan Altınok, trenin vatman koltuğuna geçerek minik yolculara park turu attırdı ve onların sevinç ve heyecanlarını paylaştı. Miniklerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Altınok, tren turunun ardından çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Turgut Altınok, her fırsatta çocuklar ve gençlerle bir arada olmaktan büyük keyif aldığını ifade ederek, Keçiören'e kazandırılan tesislerin, parkların ve sosyal alanların çocukların ilçe içinde keyifli vakit geçirmelerine olanak sağladığını belirtti. Nursultan Nazarbayev Parkı ve Spor Kompleksi'nin önemine vurgu yapan Başkan Altınok, bu 97 bin metrekarelik alanda birçok aktivitenin ücretsiz olarak sunulduğunu kaydetti. Parkta yürüyüş yolları, bisiklet yolu, tenis kortları, şelale, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, voleybol, futbol ve basketbol sahalarının bulunduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER