© Baykuş Haber

Keltepe Kayak Merkezinin yolu heyelan sonrası kapandı

KARABÜK'TE KELTEPE KAYAK MERKEZİ'NİN YOLUNUN 50 METRELİK KISMI SON HAFTALARDA MEYDANA GELEN YAĞIŞLAR SONRASI ÇÖKMESİ SONUCU YOL TRAFİĞE KAPATILDI.

Karabük'teki Keltepe Kayak Merkezi'nin yolunun son haftalarda meydana gelen yoğun yağışlar sonucu 50 metrelik bir kısmı çökerek trafiğe kapatıldı.

Kent genelinde yaşanan etkili sağanak yağışların ardından kayak merkezinin yolunda ciddi bir çökme meydana geldi. Bu çökme, yolun bir kısmının 5 metre derinliğinde göçmesine neden oldu ve aynı zamanda Kahyalar köyünün pirinçlik mahallesinin içme suyu borularının da patlamasına yol açtı.

Çökme sonrasında, Karabük İl Özel İdaresi ekipleri hızla çalışmalara başladı ve yol trafiğe kapatıldı. Jandarma ekipleri de güvenlik önlemleri aldı.

Karabük Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Merkez ilçeye bağlı kayak merkezi yolunda, Kahyalar-Düzçam-Sipahiler köyleri grup yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol trafiğe kapatılmıştır. Kayak merkezi ve köylere alternatif güzergah, Şenler-Sipahiler grup yolu üzerinden sağlanacaktır" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER