© Baykuş Haber

Kemer 2020 Futbol Kulübü namağlup şampiyon oldu

BÜYÜKLER 2. AMATÖR KÜME 1. GRUP'TA MÜCADELE EDEN VE KEMER'İN GENÇLERİNDEN OLUŞAN KEMER 2020 FUTBOL KULÜBÜ, LİGİ NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLARAK TAMAMLADI. ŞAMPİYON TAKIMA KUPA VE MADALYALARINI KEMER BELEDİYE BAŞKANI NECATİ TOPALOĞLU İLE MECLİS ÜYESİ CUMALİ AFŞİN VERDİ.

Kemer 2020 Futbol Kulübü, Büyükler 2. Amatör Küme 1. Grup'ta mücadele ederek şampiyonluğa ulaştı ve ligi namağlup bir şekilde tamamladı. Kemer 2020 Futbol Kulübü, son maçında Kaş Belediye Spor Kulübü ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan etti. Maçın sonunda düzenlenen kupa töreninde futbolcular madalya ve kupalarını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin'den aldılar.

Başkan Topaloğlu, kulübü ve teknik heyeti tebrik ederek, genç oyunculardan oluşan Kemer 2020 Futbol Kulübü'nün şampiyonluğunu hak ettiğini vurguladı. Kulübün Kemer'in gururu olduğunu söyleyen Başkan Topaloğlu, gençlere destek verildiğinde neler başarabileceklerini gösterdiklerini ifade etti. Başkan Topaloğlu ayrıca, kulübün Kemer'e getirdiği başarı için teşekkür etti.

Kemer 2020 Futbol Kulübü, genç yeteneklerden oluşan bir takım olarak büyük bir başarıya imza atmış ve gelecekte de başarılarına devam etme hedefi taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER