© Baykuş Haber

Kemer Belediyesi hastaların yanında olmaya devam ediyor

KEMER BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAŞLI VE HASTA VATANDAŞLARIN TEDAVİLERİ İÇİN ANTALYA VE KEMER'DEKİ ÇEŞİTLİ HASTANELERE SEVKİNİ SAĞLIYOR.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta vatandaşların tedavileri için Antalya ve Kemer'deki çeşitli hastanelere sevkini sağlayarak büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Ağustos ayında otobüslerle 241 hastanın sağlık kurumlarına ulaşımını sağlayan belediye ekipleri, binek araçlarla 6 hastayı, hasta nakil ambulansı ile 8 hastayı hastanelere muayene için taşıdı. Ayrıca, 15 hastaya evde kişisel bakım yaparken, 26 hastaya enjeksiyon ve pansuman hizmeti sunuldu. Bir hastanın evinde temizlik yapıldı ve 6 hastaya evlerinde banyo imkanı sağlandı.

Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda iş yerlerinin sıhhi kontrollerini gerçekleştirerek 11 iş yerinin sağlık standartlarına uygunluğunu denetledi. Sağlıkla ilgili gelen 375 şikayeti değerlendiren belediye ekipleri, gerekli çalışmaları tamamladı.

Veterinerlik bölümü de yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü. Bir ay içinde 215 hayvanın aşısı yapıldı, 215 hayvan kısırlaştırıldı ve işaretlendi. 30 hayvan yeni sahiplendirilirken, sokak hayvanlarına yönelik gelen 375 şikayet üzerine gerekli önlemler alındı.

Ayrıca, ihtiyaç sahibi 5 hastaya hasta yatağı, 3 hastaya tekerlekli sandalye temin edildi. Kemer'de yaşayan 134 kişiye de yüz yüze psikolojik danışmanlık hizmeti sunuldu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, sağlık hizmetlerini ve sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları sürdürmekte kararlı olduklarını belirtti. Başkan Topaloğlu, sağlık hizmetlerinin her zaman öncelikleri olduğunu ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. Sokak hayvanlarına yönelik de büyük bir duyarlılıkla çalıştıklarını ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER