© Baykuş Haber

Kendisini darp eden kocasını öldüren kadın, ölüm tehditlerine dayanamamış

DENİZLİ’DE BOŞAMAK İSTEDİĞİ KOCASININ KENDİSİNİ DARP ETTİĞİ ESNADA BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN VE TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLEN KADIN, SAVUNMASINDA EŞİNİN KENDİSİNE “'SENİ KITIR KITIR DOĞRAYACAĞIM, BU GECE BU EVDEN ÖLÜN ÇIKACAK' DİYE TEHDİT EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Denizli'de kocasını öldürdüğü iddia edilen kadın, cinayeti eşinin kendisini ölümle tehdit etmesi nedeniyle işlediğini savundu. Kadın, tutukluluk halinin devamına karar verildi ve mahkeme duruşmayı 5 Aralık'a erteledi.

Olay, Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşandı. İddialara göre, Emel Ener (35), kocası Barış Selahattin Ener (55) ile aralarında yaşanan şiddetli bir tartışma sonucu, eşini bıçaklayarak öldürdü. Kadın, panik içinde annesini arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen koca yaşamını yitirdi, ve Emel Ener gözaltına alındı.

Emel Ener, eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini ve kendisine saldırdığını iddia etti. İfadesinde, kocasının alkollü olduğunu ve sürekli tartıştıklarını belirten kadın, olay günü yaşanan arbede esnasında kocasının kendisine tehditler savurduğunu söyledi. Bıçağı alarak kocasını kendisine saldırmasını engellemeye çalıştığını ve kendisini savunmak amacıyla bıçakladığını beyan etti.

Emel Ener, bıçağın üzerindeki parmak izlerini silmediğini iddia ederek, savunmasında parmak izlerinin ortada olduğunu dile getirdi. Kadın, olayın ardından eşini uyandırmaya çalıştığını ve korku içinde annesini aradığını belirtti.

Mahkeme heyeti, Emel Ener'in tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı 5 Aralık'a erteledi. Emel Ener'e "eşi kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER