© Baykuş Haber

Kendisini geç fark eden ambulansın şoförünü darbetti

Erkan ALTUNTAŞ/ AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’da, 2 yaşındaki torununun boğazına kayısı çekirdeği kaçan Yılmaz A. (60), gelen ambulansın şoförü Ercan Yeğen’i (45), kendisini geç fark ettiği gerekçesiyle darbetti.

Aksaray'da yaşanan olay, 2 yaşındaki torununun boğazına kayısı çekirdeği kaçan Yılmaz A. (60) ile ambulans şoförü Ercan Yeğen (45) arasında bir anlık öfkenin neden olduğu bir olaydır. İşte özgünleştirilmiş hali:

Aksaray'da meydana gelen olayda, 2 yaşındaki torunu Aslı'nın boğazına kayısı çekirdeği kaçan Yılmaz A. (60), sağlık ekiplerini beklerken ambulans şoförü Ercan Yeğen'i (45) geç fark ettiği için bir anlık öfkeyle darbetti. Olay, Doğantarla köyü yakınlarında gerçekleşti. Minik Aslı'nın yaşadığı sorun yakınları tarafından hızla bildirildi ve sağlık ekibi çağrıldı. Yılmaz A., torununu sağlık ekibine teslim ettikten sonra, beklediği ambulansın şoförü Ercan Yeğen'i darbetti. Sağlık görevlileri hemen beyaz kod vererek Aslı'yı Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Aslı'nın boğazından çekirdek çıkarıldı ve sağlık durumu iyi olduğu belirtildi. Ancak hastane içinde yaşanan tartışma sonucunda sağlık görevlisi Ercan Yeğen, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Yılmaz A. da polise başvurarak Ercan Yeğen'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER