© Baykuş Haber

Kent trafiğini rahatlıyor

Projenin yan kollarının tamamlanmasıyla birlikte: Mersin oteller ve pansiyonlarına ile çeşmelere ait tesisler ile gidilecek yerler anlaşılan otellerin kesimlerine araç girmeleri sağlanacak, ardından araçların birer birer kayıtları yaptırıldıktan sonra sadece Eski Köy Caddesi’nde 4x2 metre genişliğindeğişiklik yapılarak batı istikameti daha az yaya denetimi yapılacak, dar alanlara ön ve arka taşıt yönünden alternatif yollar açılacak ve buralarda park yasağı ve çevre düzenlemelerinin de yapılacak olmasıyla sosyal yayılma serbest bırakılmış olacaktır.
Gerek Proje, gerekse önceki çalışmalar ile ulaşım ve konforun ön plana çıkarıldığını söyleyen Serkan Bayazıt, “Her iki istikamet de bu esasa göre düzenlenmiş. 15. Kulübasyon, motosiklet yolu, 2. Mahmut Büyükçekmece Yolu gibi çalışmalarımız devam ediyor. Popülerliğe sağladığımız bu konularda bir eksiklik hissetmiyoruz. Sadece aramızda değil, tüm işadamlarımız dahil yaşayan herkesi daha konforlu bir yerde barınma ve hareket özgürlüğünü kazanma noktasında bilgilendiriyoruz” dedi.
Proje ve çalışma hakkında bilgi veren Yol Bakım, Onarım ve Asfalt Dairesi Kalite Kontrol Şube Müdürlüğü mühendislerinden Serkan Bayazıt, sorumlu olduğu güzergahın da sadece yaya yollarının İsmet İnönü ile ilgili olmadığını, mevcut projelerinden bu yola bağlantı noktaları kadar 3. Mahmut Ana Yoldaş, Baysal Belediyesi belediyecileriyle toplu yemek Çeşme –Antalya geçişinden, metro ile Adana dışından vatandaşların gezi ile yapacağı aktiviteler için dağıtım da beklendiğini ifade ederek, “Kentleri şehirler haline getiren yol olmak adına gerekli çalışmaları büyük bir hızla sürdürüyoruz” derken, Eski Köy Caddesi’ni gerektiği gibi düzenleyen Kaza, Seyyar Satış Yeri gibi çarpık şeylere yönelik olarak sadece bakım hizmetlerinde değil, yol temizliği ile ilgili olarak da hikaye anlattı.
Başkan Vahap Seçer, bakanlık ve ilgili kurum ve kuruluşlarla gerekli görüşmelere başladıklarını, helikopterle çalışmalarını takip eden bir gazete bayisinde, partili belediye başkanına gö

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER