© Baykuş Haber

Kepezin bilim rüzgarı Kıbrısta esecek

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN DOKUMAPARK’TA HİZMETE AÇTIĞI ANTALYA BİLİM MERKEZİ VE MOBİL BİLİM TEKNOLOJİ TIRI, KIBRIS’IN İLK BİLİM FESTİVALİ ‘BİLİMFEST KIBRIS’A KATILIYOR. BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK DENEYİMLERİN FESTİVAL KATILIMCILARINA SUNULACAĞI KIBRIS’TA, KEPEZ’İN BİLİM RÜZGARI ESECEK.

Kepez Belediyesi'nin Dokumapark'ta ziyarete açtığı Antalya Bilim Merkezi ve Mobil Bilim Teknoloji Tırı, Kıbrıs'ın ilk bilim festivali olan 'Bilimfest Kıbrıs' etkinliğine katılmak üzere yola çıkıyor. Bu bilimsel etkinlikte, çeşitli bilimsel ve teknolojik deneyimler ziyaretçilere sunulacak ve Kepez Belediyesi'nin bilimsel çalışmaları Kıbrıs'ta da tanıtılacak.

Haydar Aliyev Uluslararası Kültür Merkezi ve Azerbaycan-Kıbrıs Dostluk Cemiyeti tarafından Bilim Türkiye işbirliğiyle düzenlenen 'Bilimfest Kıbrıs', 10 Temmuz'da başlayacak ve 10-12 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Kepez Belediyesi'nin Bilim Merkezi ve Mobil Bilim Teknoloji Tırı, etkinliğe katılarak bilimsel çalışmalarını ve teknolojik deneyimlerini Kıbrıslılarla paylaşacak. Bu etkinlik, Kepez'in bilim rüzgarını Kıbrıs'a taşıyacak ve katılımcılara unutulmaz bir bilimsel deneyim sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER