© Baykuş Haber

Kepezin Nasreddin Hoca Kreşlerinde mezuniyet sevinci

KEPEZ BELEDİYESİ’NİN İLÇENİN 5 AYRI NOKTASINDA BULUNAN NASREDDİN HOCA KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANIYOR.

Kepez Belediyesi, Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri'nde 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet törenleri düzenliyor. Antalya'nın en talep gören eğitim kurumlarından biri olan Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, Ahatlı, Erenköy, Sakarya ve Özgürlük şubelerinde ayrı gün ve saatlerde gerçekleşen mezuniyet törenleriyle öğrencilerini uğurluyor. Törenlere Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılarak çocukların ve ailelerinin mutluluğunu paylaşıyor. Başkan Tütüncü, 2023 mezuniyet törenlerinde yaptığı konuşmada, bu günün sevinç ve gurur günü olduğunu vurguluyor.

Tütüncü, anne ve babaların, evlatlarının mezuniyet günlerini görmek ve bu özel anı yaşamak için hayatlarının en anlamlı günlerinden birini yaşadığını belirtiyor. Mezuniyet törenlerinin aileler için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Tütüncü, evlatların geleceğine dair umutlarını dile getiriyor ve onların gurur kaynağı olmalarını diliyor.

Kepez Belediye Başkanı, Nasreddin Hoca Kreşlerinin giderek daha da geliştiğini ve nitelikli bir eğitim kurumu haline geldiğini vurguluyor. Tütüncü, eğitim kurumlarının tercih edilen bir seçenek haline gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ediyor ve emekleriyle kurumların niteliğini artıran öğretmenlere teşekkür ediyor.

Başkan Tütüncü'nün konuşmasının ardından kreş sorumluları ve öğretmenler mezuniyet belgelerini öğrencilere takdim ediyor. Mezuniyet andını birlikte okuyan öğrenciler, keplerini havaya fırlatıyorlar.

Kepez Belediyesi'nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri'nin Teomanpaşa Şubesi'nin mezuniyet töreni ise 15 Haziran Perşembe günü saat 18.00'da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER