© Baykuş Haber

Kepezspor yetenek avında

TAKIM VE BİREYSEL BRANŞLARA KENDİ ALTYAPI SPORCULARIYLA İLERLEYEN KEPEZ BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ, YETENEK TARAMASI YAPTIĞI YAZ SPOR OKULLARINI PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLATIYOR.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, kendi altyapı sporcularıyla takım ve bireysel branşlarda ilerlemeyi sürdürüyor. Sporun geleceğini şekillendiren yetenekli çocukları belirlemek için yetenek taramaları düzenleyen kulüp, yaz spor okullarını pazartesi günü başlatıyor. Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün yaz spor okullarına yapılan 4 binden fazla başvurunun ardından, ilk dersler pazartesi günü başlıyor. Yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, okçuluk, tekvando, güreş ve cimnastik gibi farklı branşları kapsayan kurslar, geleceğin sporcularını yetiştirmek için altyapıya yönlendiriyor. Bu altyapı takımlarında düzenli antrenman yapan çocuklar, kulübün lisanslı sporcuları olma fırsatını elde edebiliyorlar.

Kepez'deki yaz spor kursları, Adnan Menderes Tam Olimpik Yüzme Havuzu, Turgut Özal Spor Salonu, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu ve kulüp binasında düzenleniyor. Bu sezon her branşın farklı günlerde katıldığı kurslar, eğlenceli ve öğretici gezi rotaları ile zenginleştirilmiş durumda. Ayrıca, kurslarda kullanılacak olan formalar da yenilenmiş.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, bu yaz 5 bin öğrenciyi hedeflediklerini belirtti. Hazırlık sürecinde antrenörlerden güvenlik önlemlerine, tesis ihtiyaçlarından güncellenen programa kadar her detayı gözden geçiren Başkan Çatal, "Antalya'nın dört bir yanından gelen sporcu adayları ve ailelerini memnun etmek için büyük bir hassasiyetle çalışacağız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER