© Baykuş Haber

Kepezsporda taraftara çağrı

İSTANBUL BEYOĞLU YENİ ÇARŞISPOR İLE ESKİŞEHİR’DE FİNAL MAÇINA ÇIKACAK OLAN KEPEZSPOR'DA FUTBOLCULAR BİR TARAFTAN BU MÜSABAKAYA HAZIRLANIRKEN, KIRMIZI-BEYAZLI YÖNETİM İSE ESKİŞEHİR’E BİNLERCE TARAFTARI GÖTÜRMEK İÇİN KOLLARI SIVADI.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi temsilcisi Yeni Çarşıspor ile Eskişehir'de gerçekleşecek olan final maçı için hazırlıklarını sürdüren Kepezspor'da futbolcular sahaya en iyi performanslarıyla çıkmak için çalışırken, Kırmızı-Beyazlı Yönetim de binlerce taraftarı Eskişehir'e taşımak için harekete geçti.

Kepezspor A.Ş Futbol Kulübü Başkanı İsmail İltemir, 14 Haziran Çarşamba günü saat 19.00'da Eskişehir'de İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynanacak final maçına odaklandıklarını belirterek, "Sezonun final maçı, 23 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig kapısına dayandık. Artık son söz futbolcu kardeşlerimizin. Bizler ve Antalya şehri onlara sonsuz bir güven duyuyor. Çarşamba günü Eskişehir'de taraftarlarımızın da desteği ile sahadan 2. Lig'e çıkan taraf olacağız. Bütün Antalya'ya sesleniyoruz. Eskişehir'de bizleri yalnız bırakmayın" şeklinde konuştu.

Ayrıca, 14 Haziran Çarşamba günü Eskişehir'de oynanacak olan final maçına gitmek isteyen taraftarlar için Antalya'dan ücretsiz gidiş-dönüş otobüslerin kaldırılacağı açıklandı. Taraftarların bu otobüslere isimlerini yazdırmaları gerektiği bildirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER